Loading 2005 KFT. 3271 Visonta, Erőmű u. 11. Tel.: 06-37/302-022

logo4 logo5 logo6

LIGNIT ÉRTÉKESÍTÉS

lignit12009-től vállalkozásunk lignit szállításával is elkezdett foglalkozni.


Az eltelt évek alatt megfelelő piaci és szakmai ismeretekre tettünk szert, így idővel frissítettük a meglévő szolgáltatásainkat és már nemcsak fuvarozzuk a kitermelt, minőségi lignitet, hanem értékesítjük viszonteladóinknak és a lakosság számára is!


Ezzel a lépéssel szeretnénk kivenni részünket a hazai energiaellátásból. Ez minden felhasználó előtt újra megnyitja a lehetőségeket, az azóta sajnos kissé feledésbe merült vegyes tüzelés gazdaságossága előtt!


lignit2Vásárlóinknak állandóan frissülő kedvezményekkel igyekszünk megkönnyíteni az emelkedő energiaárak optimalizálását. Lehetőségük van szakképzett kollégáinkkal egyeztetni minden megrendelésnél, ők segítenek a felmerülő problémák koordinálásában és közösen megtalálják a megoldást!


Hiszen a legtöbb családi ház fűtésrendszere alkalmas arra, hogy lignit elégetéséből nyerjen energiát és ez sok esetben gazdaságosabb módszer, mint a megszokott gáz üzemű rendszerekkel történő fűtés.


Mivel állandóan figyeljük és elemezzük a piac alakulásait arra a következtetésre jutottunk, hogy fokozatosan bővül azoknak a felhasználóknak a köre, akik gazdasági szempontokat is figyelembe véve átállnak a minőségi lignit vásárlására és használatára.


lignit3Éppen azért szeretnénk bővíteni viszonteladói hálózatunkat, hogy egy jól szervezett, országos lefedettséggel működő rendszerben értékesíthessünk. A jó minőségű lignit használatával ugyanis gazdaságosabban állítható elő energia! Büszkék vagyunk arra az eredményünkre, hogy a 2011-12-es évi téli szezonban, az összes telephelyünkön 14.000 tonna lignitet tudtunk értékesíteni partnereink közreműködésével és ez nagyjából 10.000 elégedett lakossági felhasználó ellátását jelenti!Nézzen vissza gyakran weboldalunkra vagy keressen meg a Facebook-on!


Fontosnak tartjuk azt is, hogy rendszeresen tájékoztatást adjunk akcióinkról, ennek érdekében egyre több felületen jelennek meg információink, hogy mindenki gyorsan megtalálhassa a neki legmegfelelőbb vásárlási konstrukciót.

logo1

Valaska Krisztián
ügyvezető

Tel: +36 37 302 022
valaskakrisztian @ loading2005 . hu

E-mail:

loading2005 @ loading2005 . hu

road @ loading2005 . hu

logo2