Loading 2005 KFT. 3271 Visonta, Erőmű u. 11. Tel.: 06-37/302-022

logo4 logo5 logo6

GÉPMOSÓ

moso1A Loading 2005 Kft. visontai telephelyén 2007 –óta professzionális autómosó üzemel. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött minden járművet tisztára mosunk, legyen szó motorkerékpárról vagy ipari munkagépről. Munkatársaink a hét minden napján, kedvező árakkal állnak az Önök rendelkezésére és nagy alapossággal tüntetik el járművéről a legapróbb szennyeződést is.Mi többet nyújtunk egyszerű autómosásnál!

Minden aktívhabos mosás előtt az ideális 30-40 Celsius fokra állítjuk be gépkocsija hőmérsékletét, ezzel elkerüljük az aktívhab hirtelen száradását és a fényezés károsodását. A hozzánk hozott gépjárművek belsejére is figyelmet szentelünk és megfelelő felületkezelő szerekkel ápoljuk az utasteret.moso2Dolgozóink felkészítése során nagy hangsúlyt fektetünk a magas színvonalú, prémium szintű szemlélet és munkaminősség elsajátítására, hiszen a legapróbb részletre is oda kell figyelni!Állunk flottakezelők rendelkezésére is, ilyen ügyfeleinknek egyedileg kidolgozott konstrukciókat tudunk biztosítani.
Természetesen ügyfeleink mellett odafigyelünk a környezetünkre is!


moso3A mosó olajfogó szűrőrendszerrel és mosóvíz visszaforgató rendszerrel is el van látva és ezzel az újrahasznosított vízzel végezzük el a sáreltávolítást és az előmosást, ami a bányából érkező, nagyon sáros terepjárók és munkagépek tisztításánál elengedhetetlen. A víz visszaforgatás miatt sokkal kevesebb csapvizet használunk és ezzel óvjuk a környezetünket. Azok a mosószerek, melyekkel a munkát végezzük megfelelnek mind az EU szabványainak, mind a Vízügyi Minisztérium környezetvédelmi elvárásainak.


A mosóiszapot összegyűjtjük, szikkasztjuk és veszélyes hulladékként kezeljük. Ezeket a biztonsági rendszereket állandóan figyeljük, karbantartjuk és fejlesztjük, hogy élőhelyünk biztonságát és jövőjét ne veszélyeztessük a munkavégzés során!


Nálunk már az első alkalommal úgy kezelik, mintha régi, törzsvendégünk lenne és az első mosás után minden bizonnyal visszatér hozzánk!

logo1

Valaska Krisztián
ügyvezető

Tel: +36 37 302 022
valaskakrisztian @ loading2005 . hu

E-mail:

loading2005 @ loading2005 . hu

road @ loading2005 . hu

logo2