Loading 2005 KFT. 3271 Visonta, Erőmű u. 11. Tel.: 06-37/302-022

logo4 logo5 logo6

FUVAROZÁS

kamion Cégünk egyik fontos ágazata a szállítmányozás, ez a rohamosan fejlődő terület nagy precizitást, pontosságot, odafigyelést és kitartást követel minden egyes dolgozónktól és mi ezzel a hozzáállással igyekszünk elvégezni a ránk bízott feladatokat.


Járművezetőink folyamatos képzést kapnak a hatályos közlekedési jogszabályokból és a rakományrögzítés szabályaiból.


Szakmailag elengedhetetlen a piaci felmérések szakszerű elemzése a vállalkozásunk életében, ezért nagy hatékonysággal vezettünk be ezzel kapcsolatos újításokat.


kamion_2Minden gépjárművünk GPS nyomkövetővel és jármű egészét átszövő telemetriai rendszerrel van ellátva, ezáltal optimalizáljuk a járműpark kihasználását illetve a szerviz költségeket, valamint e rendszer segít a fuvarfeladatok pontos végrehajtásában, szállítsunk akár belföldre vagy külföldre.


Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy online követhessék nyomon rakománya útvonalát, ezzel is segítve a pontos koordinációt. Szerelvényeinket úgy válogatjuk össze, hogy a bármilyen fuvarozási feladatot el tudjuk látni.


Mind az ömlesztett mind a darabárú szállításban képviseltetjük magunkat a legkülönfélébb eszközökkel.


Modern, biztonsági rolóponyvás vontatmányaink normál és mega méretekben is igénybe vehetők!


kamion_3Fuvareszközeink beszerzésénél kiemelt figyelmet fordítunk a káros anyag kibocsájtásra ezért gépjárműveink motorjainak a környezetvédelmi besorolása EURO III. IV - V –ös, ami kevesebb Co2 terhelést eredményez munkánk elvégzése közben.


A megfelelő technikai háttér alkalmazásával Európában is otthon vagyunk! Cégünk rendelkezik az európai fuvarozáshoz szükséges összes engedéllyel és dokumentációval. Úgy teszünk Önnek ajánlatot, hogy fuvarszervező kollégáink minden lényeges információt gyorsan és körültekintően elemeznek, annak érdekében, hogy rakománya minőségromlás nélkül, hiánytalanul és ami a legfontosabb időben érkezzen meg a kiszolgáltatási helyére.


Nem tud olyan kihívás elé állítani minket, amit rövid határidővel, tökéletesen el ne végeznénk.


A korábbi feladatok során szerzett tapasztalati tudásunkat arra használjuk fel, hogy a szolgáltatásaink színvonalát magasabb szintre fejlesszük!

logo1

Valaska Krisztián
ügyvezető

Tel: +36 37 302 022
valaskakrisztian @ loading2005 . hu

E-mail:

loading2005 @ loading2005 . hu

road @ loading2005 . hu

logo2