Loading 2005 KFT. 3271 Visonta, Erőmű u. 11. Tel.: 06-37/302-022

logo4 logo5 logo6

GÉPBÉRLET

kamion1A Loading 2005 Kft. rakodó és földmunkagépek bérbeadásával kezdte meg működését. 2 db CATRPILLAR 325 BLN hidraulikus mélyásó, lánctalpas, forgó felsővázas kotróval kezdtük meg a munkánkat és ma is ez a fő profilunk, ezért számos előnyhöz juttatjuk az Ön cégét a versenyszférában.


Az évek alatt fejlesztettünk is, ennek eredményeként


4 db, 30 tonnás hidraulikus mélyásó, lánctalpas, forgó felsővázas kotró,


1 db 20 tonnás homlokrakodó,


1 db gumikerekes, forgó felsővázas kotró és


1 db gréder beszerzésével bővült gépparkunk.


Nem kell azon törnie a fejét, hogy honnan szerezzen be egy speciális gépet egy feladat elvégzéséhez!


kamion3Az általunk bérlésre kínált munkagépek rendszeresen és szakszerűen vannak szervizelve, ezzel is leveszünk egy terhet a válláról!


Megkíméljük Önt attól, hogy önerőből kelljen saját gépet beszereznie és karbantartania, nem kell aggódnia a munkagépek kihasználatlansága miatt, ezeken felül előre kiszámítható költségekkel tud kalkulálni, így biztosan hatékonyabban végezheti el az Önre bízott feladatokat és növekedni fognak bevételei is.


A bérelt gép kiválasztásánál felmérjük az elvégzendő feladat körülményeit és ennek tükrében optimalizáljuk a rakodógépet. Segítünk megtalálni a választ, hogy homlokrakodóval vagy forgó felsővázas kotróval ésszerűbb dolgozni Önnek, így végezheti el leghatékonyabban a feladatát. Nem elhanyagolható a fuvar eszközök raktér méretének ismerete sem, de igencsak fontos tényező a rakodandó anyag sűrűsége is a szükséges kanálméret kiválasztásához!


A munkagépeink lánctalpméreteit is változtathatjuk az egyedi igényeknek megfelelően.


kamion2A bontófogak kiválasztásánál javaslatot teszünk, mert a geológiai sajátosságokat is számításba kell venni a kivitelezések során.


Szakértő kollégáink nagy tapasztalattal segítenek a megfelelő „kanálkörmök” kiválasztásában, hiszen sok év külszíni bányászati rutinnal rendelkeznek.


Ezt a megfizethetetlen tudást bocsájtjuk bérlőink rendelkezésére, hogy ügyfeleinket megóvjuk az esetleges kellemetlenségektől, csalódásoktól.


Természetesen a bérbe adott gépeinkre cseregaranciát vállalunk, kikerülve így az esetleges meghibásodásokból felmerülő problémákat.


A közös sikeres együttműködés reményében bízunk benne, hogy hamarosan önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.

logo1

Valaska Krisztián
ügyvezető

Tel: +36 37 302 022
valaskakrisztian @ loading2005 . hu

E-mail:

loading2005 @ loading2005 . hu

road @ loading2005 . hu

logo2